راهنمای جوش ژئوممبران با اکسترودر دستی

دستگاه اکسترودر دستی شامل سیلندر، ماردون، المنت، ترموستات کنترل دما، سشوار صنعتی جهت پیشگرمی سطح کار و موتور جهت چرخش ماردون می باشد. مواد به دو صورت مفتول یا گرانول به داخل دستگاه تزریق می شود. پس از ورود مواد توسط ماردون خرد و به قطعات کوچک تبدیل می شود و بر اثر حرکت مارپیچی ماردون فشرده و تحت تاثیر گرمای محفظه سیلندر ذوب می شوند و از طریق نازل پی تی اف از دستگاه خارج می گردند. کیفیت جوش به مهارت جوشکار در انتخاب فشار کافی، جهت و سرعت مناسب جوشکاری بستگی دارد.

اعمال فشار خیلی کم توسط جوشکار سبب می شود مذاب نتواند محل مورد نظر رو پر نماید و سرعت خیلی زیاد جوشکاری حجم نازکی از مواد را بر روی سطح کار باقی می گذارد که برای اتصال کافی نیست. سبب چنانچه مذاب خروجی از نازل دستگاه ظاهری براق داشته باشد دمای ذوب مواد بالاست و چنانچه ظاهری ناهموار داشته باشد نشانه دمای کم ذوب می باشد که بایستی اصلاح گردد.

مراحل جوش ورق ژئوممبران توسط اکسترودر دستی:

  1. چیدمان رول های ژئوممبران در محل کار و پهن کردن و برش زدن مطابق طرح اولیه
  2. آماده سازی تجهیزات مورد نیاز جهت جوشکاری شامل سشوار صنعتی با نازل خاص، سنبهُ مینی سنگ با صفحه سنباده مناسب جهت ورق های پلیمری و دستگاه جوش اکسترودر دستی به همراه مفتول
  3.  با استفاده از سشوار و غلتک دستی بین دو لبه ورق اتصال موقتی ایجاد می کنیم به این صورت که نازل در بین دو لایه ورق قرار گرفته  هوای گرم سشوار سبب ذوب ورق شده که با اعمال فشار توسط سنبه از سطح رویی ورق اتصال ایجاد می شود.
  4. اکنون با کمک مینی سنگ سطح ورق های اتصال یافته را پولیش نموده تا تمام ناهمواری ها زدوده شود و بستری هموار برای جوشکاری اکستروژن فراهم گردد.
  5.  در ادامه با آماده شدن دستگاه اکسترودر جهت جوش عملیات جوشکاری آغاز می شود. از سرعت، دما و فشار مناسب جهت جوشکاری استفاده کنید تا محل مورد نظر به خوبی آب بند شود.

 

ارسال دیدگاه